19 Жовтня 2018
Новини

Рятувальники Закарпаття постять милі фото з бездомними тваринами

Рятувальники Закарпаття постять милі фото з бездомними тваринами

Рятувальники із Закарпаття підхопили флешмоб від колег Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, аби підтримати безпритульних тварин і допомогти прилаштувати їх у добрі, дбайливі руки.

Як повідомили рятувальники із Закарпаття на власній сторінці у соцмережі, вони продовжили естафету добра та милосердя «Надзвичайні тварини від рятувальників». Спільно з притулком для тварин «Барбос» було відзнято теплу, милу фотосесію з друзями нашими меншими, які не мають власних домівок.

Закарпатські рятувальники влаштували флешмоб, аби знайти домівки бездомним тваринам

Щотижня вони планують публікувати історії про пухнастих вихованців «Барбосу» та проситимуть небайдужих прихистити в своєму домі пухнастика.

«Якщо ви хочете, аби на вас чекали вдома, раділи й цілували не за щось, а лише за те, що ви просто є, — тоді вам треба взяти додому тварину. Великі і малі, дорослі і зовсім юні, ці собаки та коти мріть про одне — свою постійну та вірну сім’ю! Всі вони стерилізовані, щеплені та здорові. Можливо, вони і не мають батьків-чемпіонів та власних виставкових медалей, однак їх щирому серцю та відданості можуть позаздрити і породисті собаки та коти! Подаруйте щастя їм та собі, прихистіть тварину з «Барбосу», — закликали рятувальники.

Закарпатські рятувальники влаштували флешмоб, аби знайти домівки бездомним тваринам

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, флешмоб, тварини, Фото, закарпаття
В тему