19 Жовтня 2018
Новини

Дмитро Комаров з короваєм зустрів у «Борисполі» рабиню Ізауру (фото)

Дмитро Комаров з короваєм зустрів у «Борисполі» рабиню Ізауру (фото)

Сьогодні, 19 жовтня, у столичному аеропорту «Бориспіль» фанати на чолі із телеведучим передачі про мандрівки «Світ навиворіт» Дмитром Комаровим зустрічали із хлібом-сіллю найулюбленішу закордонну акторку кількох поколінь – бразилійку Луселію Сантос, виконавицю головної ролі у культовому серіалі всіх часів і народів «Рабиня Ізаура». Про це повідомив у своєму «Фейсбуку» сам Комаров: 

«Ізаура прилетіла! Щойно зустрів актрису Луселію Сантос в київському аеропорту «Бориспіль». Разом із шанувальниками, які теж приїхали в аеропорт і спеціально спекли коровай. Історична подія: в країнах колишнього СРСР серіал «Рабиня Ізаура» був найпершим із закордонних, а тому найпопулярнішим. Рівно 30 років і 3 дні тому, 16 жовтня 1988 року, «Ізаура» вийшла на екрани. Це було щось неймовірне: під час показу порожніли вулиці і зупинялося життя. Всі були біля екранів. Я в свої 5 років теж)) І ось актриса вперше приїхала туди, де її найбільше любили. Мені дуже приємно, що це сталося на моє запрошення. Це подарунок від «Світу навиворіт» нашим мамам і бабусям», – написав телеведучий і прикріпив світлину, де він на летовищі разом із усміхненою і моложавою Луселією. 

До Києва із Сан-Паулу зірка сітового масштабу добиралася майже добу: 12,5 години летіла до Стамбула, де переночувала, а з Туреччини – кілька годин до Києва. Та у польоті, каже, не втомилася, тож прямо зараз планує вирушити на прогулянку визначними місцями української столиці. Цікаво, що райдером Сантос був передбачений переліт літаком бізнес-класу з повноцінним ліжком і справжнім рестораном у салоні. 

А вже завтра на творчому вечорі в рамках міні-турне Дмитра Комарова зірку улюбленого серіалу зможуть побачити жителі Харкова, в неділю – Дніпра (далі Київ, Ужгород, Чернівці, Одеса). 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, дмитро комаров, луселія сантос, Фото
В тему

Останні матеріали