19 Жовтня 2018
Новини

Буковинець накрав три десятки елітних байків по всій Європі

Буковинець накрав три десятки елітних байків по всій Європі

У Чернівцях поліція знайшла в одному з гаражів майже 30 елітних мотоциклів відомих марок без документів. Тепер триває копітка робота з повернення дорогого мототранспорту законним власникам.

У Нацполіції розповіли, що завдяки тісній міжнародній співпраці частину краденого транспорту вже повернуто власникам-іноземцям, які навіть не сподівалися вже колись побачити свої байки.

Крадені мотоцикли, які знаходились у міжнародному розшуку, сторожинецькі поліцейські виявили в кінці минулого року під час обшуку у гаражі приватного господарства у Чернівцях. Власник гаража документів на двоколісний транспорт не мав і не захотів сказати, звідки у нього в гаражі взялися майже три десятки дорогих мотоциклів. Тому суд наклав арешт на знайдені байки.

«Завдяки ефективній взаємодії сектору міжнародного поліцейського співробітництва з національними центральними бюро Інтерполу в Італії та Німеччині правоохоронці з’ясували: вилучені мотоцикли були викрадені упродовж 2017 року в різних країнах Євросоюзу. Підготовка до повернення мототранспорту законним власникам тривала майже рік. Працівники поліції провели кропітку роботу, надсилали запити до європейських країн, встановлювали володарів викраденого майна та готували необхідні документи для його передачі», — розповіли у Нацполіції.

Поліція повертає дорогий мототранспорт законним власникам.

Перші три мотоцикли вже повернулися до своїх власників — три елітні мотоцикли «Harley-Davidson» і один «Mustang», загальною вартістю близько 65 тисяч євро. Виявилося, що їх украли в Італії. Італійці самі приїжджали до Чернівців, щоб показати документи на свій мототранспорт. Вони зізналися правоохоронцям, що навіть не сподівалися коли-небудь знову побачити свої мотоцикли.

Власників решти байків продовжують шукати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, крадіжка, поліція, євросоюз, італія
В тему