18 Жовтня 2018
Новини

Дмитро Комаров випив пива із бразильським наркобароном

Дмитро Комаров випив пива із бразильським наркобароном

Улюбленець українських телеглядачів, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкрив таємницю загадкового фото, яке днями опублікував у своєму «Фейсбуку». На знімку Діма зі знудженим виглядом поглинає морозиво. «Ріо. Просто зараз. Сиджу, їм морозиво і жду. Чого жду?» – шанувальники мали відгадати, в очікуванні чого відомий мандрівник поїдає холодний десерт. За правильну він відповідь обіцяв безкоштовні квитки на свою творчу зустріч у рамках міні-туру містами України.

І ось у четвер, 18 жовтня, Дмитро розсекретив таємницю безневинного, здавалось би, знімка. Виявляється, у зафіксований на фотографії момент Комаров чекав, коли його допустять на аудієнцію до… бразильського наркобарона.

«Недавно опублікував фото з морозивом і оголосив конкурс: що я чекаю в цю секунду. Майже 2000 коментарів у ФБ і неймовірних версій)) Правильна відповідь: чекаю зустрічі із наркобароном. Морозиво підкреслює абсурдність ситуації. У фавелі (бразильський варіант нетрів. – Ред.), де владу тримає наркомафія. Ось дітки грають у футбол і їдять морозиво, в перукарні наводять красу дівчата, а поряд десятки хлопців зі зброєю. Багато в шльопанцях і шортах, у кожного другого велетенський годинник під золото, багато із товстенними ланцюжками, а-ля золотими. Так тут модно. Цим хлопцям у середньому 15–35 років – довше прожити виходить не у багатьох. Як правило, їх убивають, тому що їхня робота – наркобізнес», – написав Комаров.

І розказав, що три дні поспіль просидів у самому серці лігва наркоділків, очікуючи, коли ватажок зможе дати інтерв’ю.

«Я вже знайомий із ним особисто, тому маю право сидіти тут і їсти морозиво. Шеф дав команду нас не чіпати. Якщо прийти без «авторизації», то результат буде іншим. З головним бандитом ми познайомилися вночі у фавелі, проминувши 8 блокпостів. Сиділи за одним столом, бос пригостив пивом, поряд було 20–25 озброєних охоронців. Я впертий. Якимось дивом вдалося отримати від ватажка відповідь «так», випрошуючи інтерв’ю. Але коли у графіку буде час. Три дні ми очікували серед бандитів. В якийсь момент я занудьгував і зробив це фото із морозивом, просто там і запостив. Це єдине фото на телефон за три дні. Знімати нам до приходу «номера один» заборонили. За порушення – смерть. Тишком зняти на телефон – найгірша ідея, адже на виїзді іноді просять показати галерею. За приховану зйомку – смерть», – поділився пережитим ведучий.

І відзначив, що по телевізору розмови саме із цим наркокоролем не покажу, бо про зйомку у «штабі» мафії не могло бути й мови. Зате розкаже про цю «стрілу» із злочинцями на творчих зустрічах у різних містах України (перший – уже в суботу). Натомість у бразильському випуску «Світу навиворіт» пообіцяв показати інтерв’ю із іншим наркобароном. А користувача, котрий вгадав, кого саме на фото чекає ведучий, привітав із виграними квитками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, дмитро комаров
В тему