18 Жовтня 2018
Новини

У луцькій гімназії буде оновлений басейн (фото)

У луцькій гімназії буде оновлений басейн (фото)

Наразі тривають ремонтні роботи у приміщенні басейну у гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

До кінця листопада будівельники обіцяють завершити ремонті роботи у приміщенні басейну у гімназії № 21 імені Михайла Кравчука. Тут відремонтують вентиляцію, замінять електромережі, систему рецеркуляції води, вкладуть нову плитку.

Також тривають ремонтні роботи і у навчально-виховному комплексі № 26 — ліцей. Нині тут працюють над заміною системи вентиляції. Металеві короби з роками прийшли у непридатний стан, зіржавіли. Система вентиляції не виконувала уже своїх функцій. З міського бюджету виділено кошти для її заміни.

Директор навчального закладу Іван Леуш зазначив, що своїми силами намагаються здійснювати ремонтні роботи у басейні. Зокрема, оновлено душові кімнати та роздягальні. Проте, капітального ремонту потребує усе приміщення. Зокрема, протікає дах, плитка у чаші басейну та на стінах почала відпадати.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що у рамках співпраці з НЕФКО у басейні буде відремонтовано дах та утеплено фасад. Він зауважив, після того, як буде нова покрівля уже з міського бюджету виділятимуть кошти на ремонт чаші басейну та внутрішніх робіт у приміщенні.

Також у наступному році, за словами радника міського голови Ігоря Поліщука, буде відремонтовано подвір'я перед входом у школу, адже цьогоріч асфальт був пошкоджений під час заміни тепломережі. Нині все засипали щебенем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пропонують відремонтувати Галерею мистецтв

Ремонт басейну гімназії №21 у Луцьку

Ремонт басейну гімназії №21 у Луцьку фото 1

Ремонт басейну гімназії №21 у Луцьку фото 2

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему