18 Жовтня 2018
Новини

Британка відправила поштою до Львова золоті злитки

Британка відправила поштою до Львова золоті злитки

На Львівщині під час митного контролю працівники митниці ДФС разом із співробітниками СБУ знайшли у поштовому відправленні вісім злитків золота. 

У Львівській області працівники митниці Державної фіскальної служби у банці з-під фарби виявили 8 злитків золота. Виявилося, що незаконне золото намагалася посилкою надіслати громадянка, яка проживає у Великій Британії. Посилка «йшла» на адресу українки, яка проживає у Львові.

«Так, 17 жовтня, під час митного контролю поштового відправлення було виявлено вісім злитків банківського металу жовтого кольору», — повідомляють у прес-службі ДФС.

Серед задекларованих речей була банка з фарбою. Під час її поглибленого огляду митники виявили вісім золотих злитків з клеймом 999.9-ої проби загальною вагою 1,64 кг. Приблизна вартість знайденого 1,8 млн. гривень.

«Дії з приховуванням від митного контролю з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів, мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483 Митного кодексу України», — додають митники.

Злитки направлені на експертизу, їх вартість буде встановлена додатково. Справу направлять до суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, золото, львів, митниця, контрабанда
В тему

Останні матеріали