18 Жовтня 2018
Новини

Шаленими темпами будують точну копію Титаніка: хто ризикнув уже купити квиток

Шаленими темпами будують точну копію Титаніка: хто ризикнув уже купити квиток

Точна копія легендарного, але фатального корабля Титанік зійде на воду через чотири роки, його вартість приблизно, 500 мільйонів доларів. 

Як повідомляють закордонні ЗМІ, компанія Blue Star Line планує завершити будівництво нового Титаніка і спустити його на воду у 2022 році.

Перше плавання стане феєричним, його очікують з такою ж помпезністю як і легендарного оригінала. При цьому сподіваються, що з «копією» Титаніка не повторить фатальної трагедії, що забрала сотні життів.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталася аварія на кораблі «Союз» (відео)

Лайнер вийде з Дубая і відправиться в дводенне плавання. Згодом Титанік II курсуватиме між англійським Саутгемптоном і Нью-Йорком влітку, а в інший час буде обслуговувати інші міжнародні маршрути

Компанія-будівельник, яка є і власником. На своєму сайті вони вже пропонують купити квитки на рейс. Наразі відомо, що квитки першого класу уже придбали кілька впливових людей.

Нагадаємо. «Титанік» – найбільше пасажирське судно світу класу «Олімпік» на час своєї побудови. «Титанік» належав англійській компанії White Star Line. Під час першого рейсу 14 квітня 1912 лайнер зіткнувся з айсбергом в Атлантичному океані та затонув. У цій катастрофі загинуло 1517 осіб. Історія «Титаніка» стала легендарною завдяки, зокрема, кільком художнім фільмам, знятим за мотивами цієї трагедії.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, титанік, корабель
В тему