18 Жовтня 2018
Новини

У Вінниці велосипедист у рукавичках стріляв у поліцейських

У Вінниці велосипедист у рукавичках стріляв у поліцейських

Сьогодні, 18 жовтня, о шостій ранку, патрульні поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який їхав велосипедом у рукавичках. Коли його зупинили, щоб перевірити на всяк випадок документи, від дістав пістолет Макарова і став стріляти.

Інцидент трапився на вулиці Космонавтів у Вінниці. Як розповів речник МВС Артем Шевченко на своїй сторінці у соцмережі, увагу поліцейських привернуло те, що велосипедист їхав у рукавичках.

«Патрульні звернули увагу на звичайного такого дядька у спортивному костюмі, який їхав велосипедом ранковою Вінницею. Ну їде собі та їде, чого тут дивного? Може на дачу чи спортсмен. От тільки їде він у рукавичках. Патрульні про всяк випадок вирішили перевірити — чи точно дядько руки відморозив і гріє рукавичками? Не зима ж бо ще, хоча й холодно зрання. Але дядько, не моргнувши оком, дістає з-за поясу бойовий ПМ і починає валити по хлопцях. Ті — відкривають вогонь у відповідь», — повідомив Шевченко.

У Вінниці велосипедист у рукавичках стріляв у поліцейських

Озброєний велосипедист хотів утекти, але поліцейські його наздогнали, для чого їм довелося тричі вистрелити.

Виявилося, що чоловік уже має судимість, він проживає у Хмельницькому. Також правоохоронці відшукали його автівку, в якій лежали крадені речі. До того ж спритний чолов’яга встиг ще розкрити мікроавтобус.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вінниця, поліція, крадіжка, кримінал
В тему