17 Жовтня 2018
Новини

Влад Топалов переплутав тест на вагітність з ложкою

Влад Топалов переплутав тест на вагітність з ложкою

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка зараз чекає свого первістка, розповіла як саме батько дитини, російський співак Влад Топалов, дізнався про її вагітність.

«Коли я дізналася, що вагітна, була шалено щаслива і вирішила зробити йому сюрприз: поклала тест в коробку з банкою ікри, нібито риба наметала ікру. По всій кімнаті розставила відеокамери, щоб зняти його реакцію, накрила на стіл і стала чекати. День у Влада не задався, він був хворий і повернувся додому в поганому настрої. І ось ми сидимо за столом, і я прошу допомогти мені з банкою ікри. Він відкриває коробку, спокійно відкладає тест в сторону і береться за банку. Я дивлюся на нього і кажу: "Тобі що, кожен день приносять позитивний тест на вагітність? " А він вирішив, що це ложка! Потім, коли зрозумів, почав перепитувати: "Серйозно? Ти не жартуєш?"» – розповіла Регіна журналу «Hello!».

Регіна Тодоренко та Влад Топалов

Нагадаємо, Топалов та Тодоренко познайомились у 2017 році, працюючи разом над виставою «Заклади дружину в ломбард». Режисер вистави Сергій Рост затвердив Регіну та Влада на головні ролі, де вони зображали закоханих. У листопаді 2017 року 27-річна телеведуча Регіна Тодоренко розірвала стосунки, які тривали три роки, з оператором Микитою Трякіним. Розлучення дівчина пояснювала тим, що вони обоє втомилися від її подорожей. Окрім того, аби почуття не згасали, потрібно було хоч час від часу бачитися, а зважаючи на роботу Регіни, це було дуже складно. 30 листопада 2017 року Регіна Тодоренко оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що йде з «Орла і решки». Завзята мандрівниця пропрацювала у шоу рівно чотири роки.

До слова, 32-річний Владислав Топалов з 18 вересня 2015 року був одружений на Ксенії Даніліній – доньці російського бізнесмена. Але 9 березня 2017 року пара розлучилася.

Первісток артистів народиться вже в грудні. Як зізналися майбутні батьки в інтерв'ю «Hello!», вони вже знають стать дитини, але не хочуть про це говорити публіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіна Тодоренко порівняла свою вагітність з діареєю (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, влад топалов, регіна тодоренко, вагітність
В тему

Останні матеріали