17 Жовтня 2018
Новини

На Волині хлопця «перемолотило» у мотоблоку

На Волині хлопця «перемолотило» у мотоблоку

Напередодні, 16 жовтня, на Волині стався нещасний випадок: молодого чоловіка затягнуло у механізм мотоблоку. Повідомлення одного зі сіл регіону про те, що хлопець травмований мотоблоком, надійшло до центральної оперативної диспетчерської о 14:32.

Бригада екстреної медичної допомоги прибула на виклик за лічені хвилини. Про інцидент інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у своєму Фейсбук.

Виявилося, що, працюючи на власному городі, через необережність чоловік потрапив у механізм мотоблока. Ситуацію ускладнювало те, що потерпілому закрутило ногу і медикам довелося викликати працівників ДСНС, аби його визволити. Ще до приїзду рятувальників медики почали надавати допомогу важко травмованому пацієнту: наклали кровоспинні джгути, асептичні пов’язки, провели знеболення, налагодили довенний доступ.

Потерпілого у важкому стані з діагнозом «Політравма. Проникне поранення грудної клітки. Закритий множинний перелом правої нижньої кінцівки у ділянці гомілки, коліна, нижньої ділянки стегна. Різана рана лівої ноги» негайно транспортували до реанімації лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині першокласник пішов до школи і додому вже не повернувся (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, рятувальники, дснс, Лікарі
В тему