17 Жовтня 2018
Новини

Зайцева не може ходити: прокляття родин загиблих чи чергова хитрість

Зайцева не може ходити: прокляття родин загиблих чи чергова хитрість

У Київському районному суді Харкова чергове засідання у справі страшної ДТП у Харкові ризикує зірватися через головну підозрювану – водійку Lexusа Олену Зайцеву.

Адвокат попросив перенести засідання бо в неї відмовляють ноги. Відкривши слухання, Віктор Поправс зазначив: «у Зайцевої ноги не йдуть». Пишуть ЗМІ.

А тому адвокат попросив перенести засідання, з огляду на те, що і  в СІЗО у неї нібито ще були два подібні напади. Там її відвідувала бригада лікарів, але довідки про встановлений діагноз юрист не надали.

Правозахисники апелюють до того, що не можуть продовжувати розгляд без належного огляду. Крім того, за день до річниці трагедії, на засідання суду прийшли батьки Оксани і Діани Берченко. Вони впевнені, що Зайцева намагається затягнути процес.

«Це просто клоунада. На минулому засіданні адвокат Зайцевої зачитала список її захворювань. А як при такій кількості довідок її могли допустити до отримання водійських прав?» - дивується Ігор Берченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцева помирає: хитра відмазка за сценарієм наших чиновників.

Адвокат потерпілої сторони Лариса Матвєєва висловила протест проти перенесення засідання і зажадала, щоб в зал суду викликали «швидку» для отримання оперативної інформації про стан обвинуваченої Зайцевої.

Нагадаємо, з кожним разом судові слухання у справі Зайцевої дивують новими сценаріями «відмазок».

Зокрема, лишень кілька днів тому під час чергового засідання адвокати підозрюваних Олени Зайцевої та Геннадія Дронова виступили із клопотанням про проведення додаткових експертиз, посилаючись на «неповноту» попередніх.  

Крім того, адвокати Зайцевої останнім часом багато почали апелювати про незадовільний стан здоров’я дівчини і також попросили повторно вивчити обставини аварії.

Ті, хто стежить за процесом підозрюють, що Зайцева хоче повторити улюблену схему українських чиновників і прикидається хворою, щоб уникнути покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що сказав після року мовчанки напарник Зайцевої по лаві підсудних (документ)

Найважче, родичам жертв ДТП, які не пропускають жодного засідання, хоча морально це стає з кожним разом все важче. Багато з них переконані, що справу затягують, аби Зайцева могла уникнути покарання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, харків
В тему