14 Жовтня 2018
Новини

Що думають лучани про каси самообслуговування в Там-Тамі та ПАККО

Що думають лучани про каси самообслуговування  в Там-Тамі та ПАККО

В луцьких   гіпермаркетах  «Там-Там» і ПАККО запустили в тестовому режимі  каси самообслуговування, які дозволять покупцеві самостійно оплатити банківською карткою придбаний товар. Обмеження є для готівкового розрахунку, та на касі не можна оплатити тютюнові вироби та алкоголь.

 До кінця наступного місяця в Там-Тамі з’явиться загалом 6 таких кас, які дозволять позбутися  покупцям марно витраченого часу і довжелезних чергах, особливо в години пік та на вихідних.

в луцьку каси самообслуговування

Що ж думають покупці в Луцьку про ці каси самообслуговування 

Так, лучанин Олег Александрук вже скористався нововведенням: «Тільки шо минули всі черги по 5 людей і вийшли через пусту касу самообслуговування. Самі все пробили, і нормік».

Задоволена європейською практикою і Наталя Лихач: «Супер, потихеньку йдем в Європу! Каси самообслуговування - це зручно і швидко».

Такої ж думки дотримується Jana Trofimchuk: «Я скоріше піду на касу самообслуговування, ніж стоятиму в довжелезній черзі. Нарешті таке «чудо» докотилось і до Луцька».

А кілька лучан розповіли про побачені ними подібні каси самообслуговування в Європі

Андрій Ігнатюк: «Стандартна практика в фінів». 

Ihor Svystun: «В Європі така система дуже поширена». 

Ірина Бурда: «А ще у Європі поширена одна загальна черга, яка розходиться на каси. Для цього на табло пише,  до якої каси йти. Це дуже-дуже прискорює вихід з магазину».

Ольга Верещук: «В Польщі в кожному великому магазині вже давно є )))) Супер».

Підтримує їх користувач Фейсбуку із нестандартним ніком  Расческа Гребенец: «В Німеччині, в Бремені є такі. Дуже зручні. Ось тільки решти не видає».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, там-там, пакко
В тему