13 Жовтня 2018
Новини

Секс-скандал з Кріштіану Роналду шкодить Реалу

Секс-скандал з Кріштіану Роналду шкодить Реалу

Реал Мадрив висловив підтримку своєму колишньому гравцеві, а нині нападнику португальського «Ювентуса»,  Криштіану Роналду щодо його нещодавніх скандалів про зґвалтування.

Так, днями клуб написав заяву до суду, в якій йшлося про неправдивість статті, опублікованої португальською  газетою Correio da Manhã. В газетному матеріалі висувались припущення, що Реал Мадрид свідомо  ініціював грошову виплату Кетрін Майоргі, дівчині, яку нібито зґвалтував тодішній гравець клубу, Роналду. Зірка футболу нібито заплатив своїй жертві за мовчання.

кетрін і роналду

Така інформація не може не шкодити репутації відомого світового футбольного клубу. І Реал не має жодного відношення до секс-скандалу, тому вирішувати за Роналду, що йому робити в даній ситуації, наш клуб просто не міг. Тому вимагаємо повного спростування наклепів, опублікованих в португальській газеті – заявили представники Реал Мадриду.

Нагадаємо, Кетрін Майорга, американська модель,  оприлюднила звинувачення Роналду в тому, що він зґвалтував її в Лас-Вегасі, влітку 2009-го. Чому так довго мовчала модель – не зрозуміло. От тільки того вечора Кетрін та Роналду разом відпочивали в нічному клубі, обіймалися та танцювали. І про це є відео підтвердження

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, згвалтування, кетрін майорга, реал мадрид, кріштіану роналду
В тему