12 Жовтня 2018
Новини

Що думають українці про День Захисника і які готують подарунки, вітання

Що думають українці про День Захисника і які готують подарунки, вітання

У цей день прийнято вітати не лишень чоловіків, адже поряд з ними на сході, де тривають військові дії, нашу державу захищають тисячі жінок-контрактниць.

Проте, як зазначено в результатах дослідження компанії Picodi, більшість українок і українців (56%) вважають 14 жовтня чоловічим святом. При цьому, 35% вважає, що в цей день доречно вітати тільки військовослужбовців. 9% і зовсім не вважають цей день святом. В опитуванні взяло участь 3 тисячі респондентів.

Що дарують на День Захисника України

За результатами того ж дослідження, 93% опитаних отримувало типові чоловічі подарунки на День Захисника від близьких. Це були чашки, туалетні води, косметичні набори та піни для гоління, що ввійшли в список найбільш популярних подарунків.

Якщо ж порівняти витрати на подарунки на 14 жовтня і на 8 березня, вартість подарунків жінкам майже в 2 рази вища, ніж чоловікам.

Що подарувати чоловікам на 14 жовтня

При виборі подарунків, варто враховувати смаки та побажання з думкою про людину.

Оргтехніка, електроніка та гаджети для комп’ютера в останні роки впевнено лідирують серед найбажаніших чоловічих подарунків.

При можливості, порадуйте свого обранця планшетом, колонками, бездротовою клавіатурою та мишею тощо.

Якщо чоловік палить або полюбляє елітний алкоголь, тоді вибір подарунку буде простішим. Сигари, люлька, тютюн та набір для «самокруток», портсигар, пляшка елітного коньяку, віскі, абсенту чи іншого напою будуть чудовим рішенням на День захисника.

Завжди доречними і актуальним залишаються подарунки, що знадобляться чоловіку у його улюбленій справі. Спортсмену подаруйте домашній набір для вправ (гантелі, еспандер, ролик для пресу), нову форму для тренування, абонемент в спортзал чи басейн,.

Мандрівнику сподобається новий похідний рюкзак, спальник, ліхтарик. Рибаку – новий спінінг чи набір зі снастями. Якщо ж ваш захисник більшість часу приділяє роботі, тоді оберіть йому хорошу ручку, блокнот в шкіряній обкладинці, новий портфель і т.ін.

Також, чоловіки із радістю приймають в якості подарунку квитки на футбол, бокс або концерти.

Що подарувати жінкам на 14 жовтня

Жінкам, які також є захисницями нашої держави підійдуть подарунки, які підкреслять їхню мужність та відвагу, водночас – жіночність. Це може бути оригінальна чи авторська вишиванка, намисто чи патріотичний елемент для образу.

Захисницям буде приємно  також  отримати книгу, і це не обов’язково має бути щось серйозне, але такий подарунок довго нагадуватиме про себе: гаманець,  рюкзак.

Приємним подарунок стане також телефон чи планшет. Можна подарувати сертифікат на різні процедури, перукарню, салон краси. 

Якщо за попередні роки в чоловіків вже назбиралася колекція чашок з вітанням до свята, то тільки зараз приходить усвідомлення, що жінки-військовослужбовці також достойні свята, як захисники нашої держави.

Доречною буде рамка для фото на столі, оригінальна ручка чи чохол для телефона.

Привітання до Дня Захисника України

Не забудь привітати з Днем захисника України своїх улюблених чоловіків і побажати їм величезного щастя і міцного здоров'я, а також сміливості, відваги і благополуччя.

Вітаємо всіх військовослужбовців України!

Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Щиро і сердечно вітаємо з Днем захисника України!

Це  святом, яке увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі протягом всієї багатовікової української історії.

Бажаємо особистого щастя, сімейного затишку, козацького здоров'я, невичерпної енергії та миру!

***

Сьогодні Україна святкує сильне свято,
Це свято - чоловіче, твоє це свято, брате!
Це свято тих, хто ладен,  у будь-яку хвилину
Неньку захищати й рідну Україну!
Хай мир панує завжди і спокій навкруги,
Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги,
Хай множаться здобутки, життя хай процвітає,
Покровом Божа Матір тебе хай огортає!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день захисника україни
В тему