11 Жовтня 2018
Новини

Стало відомо, коли частина лучани отримає гарячу воду

Стало відомо, коли частина лучани отримає гарячу воду

До Луцької міської ради звернулися мешканці будинків на вулиці Кравчука, Конякіна та Федорова, 6 щодо налагодження та відновлення постачання гарячої води.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування,будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства,екології, транспорту та енергозберження.

За словами лучанки Тамари Ярошик, яка проживає за адресою Федорова, 6, у цьому будинку уже три місяці немає гарячої води.

«Місяць тому подали воду, а вона виявилася ледь-ледь теплою. Літньою. Через деякий час з кранів знову почала текти холодна вода», - поскаржилася жінка. Вона додала, що в сусідніх будинках є гаряча вода.

Представник ДКП «Луцьктепло» розповів, що причиною відсутності гарячої води на цих вулицях є реконструкція теплової мережі Гордіюк-Кравчука.

«Ремонт почали ще в червні. Але трапилася затримка із трубами потрібного діаметру. Частину мережі вже відремонтували і в деяких будинках є гаряча вода. До 15 жовтня всі роботи повинні завершитися і числа 18-19 люди уже матимуть гарячу воду у своїх помешканнях» - зауважив чоловік.

Голова комісії Андрій Козюра поцікавився чи будуть людям нараховані гроші за те, що вони користувалися «літньою» водою.

Представник «Луцьктепло» зауважив, що перерахунок буде здійснений лише тим людям, котрі поскаржилися. Така позиція дуже обурила депутатів.

«Визнайте свою помилку. Якщо ви надавали неякісні послуги, то чому люди мають за це платити?», - звернувся до представника «Луцьктепла» член комісії Віктор Ящук.

«Ви пустили воду через мережу, яка не відповідає вимогам і хочете отримати за це плату», - висловив думку Андрій Козюра та додав, що люди готові платити гроші, але в тому випадку, коли їм будуть надавати якісні послуги.

Члени комісії вирішили рекомендувати «Луцьктеплу» провести перерахунок та відзвітувати про проведену роботу на наступному засіданні комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли на Гулака-Артемовського з'явиться гаряча вода

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, водопостачання, луцька міська рада
В тему