9 Жовтня 2018
Новини

На Волині собака спотворила жінку

На Волині собака спотворила жінку

Просто називати собак небезпечними – зовсім неправильно! Адже більшість нещасних випадків – це хибне дресирування, неправильне поводження власника з собакою та недбалість власника до виховання собаки.

9 жовтня, у Нововолинську стався прикрий інцидент з місцевою жителькою. 39-річний чоловік гуляв зі своїм псом породи англійський бульдог, який був на повідку, але без намордника. Поруч спокійно проходила жінка 30-40 років, яку собака схопив на руку. В результаті жінка залишилася без пальця.

Про це повідомилиу Нововолинському відділі поліції.

39-річний чоловік гуляв зі своїм псом породи англійський бульдог, який був на повідку, але без намордника. Поруч спокійно проходила жінка 30-40 років, яку собака схопив на руку. В результаті жінка залишилася без пальця.

На місце викликали швидку та поліцію. Потерпілу госпіталізували.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, у власника собаки взяли пояснення. Чоловік розповів, що подібного не траплялося, усі документи на бульдога має.

Будуть встановлювати причину такої поведінки пса. На чоловіка склали протокол за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За офіційною статистикою, в Україні щопівгодини собака нападає на людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на вигул «бійцівських» псів без намордників та повідків

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, нововолинськ, собаки, напад
В тему