8 Жовтня 2018
Новини

На Хмельниччині через продукти невизначеного походження - до 40 дошкільнят у лікарні

На Хмельниччині через продукти невизначеного походження - до 40 дошкільнят у лікарні

Кількість осіб, які потрапили до лікарні із діагнозом «інтоксикація», сягнула 36. Усі хворі – жителі райцентру Нетішин. Більшість із них – вихованці місцевого дитсадка. Діткам від трьох до шести років.

Ідеться в ранковому сюжеті ТСН.

Симптоми у госпіталізованих такі: нудота, висока температура, пронос, загальна слабкість, болі у животі. Окрім малюків, у лікарні опинилося і кілька дорослих – четверо працівників садочка. А також 20-літній син однієї із виховательок.

Надходити до шпиталю пацієнти почали ще 5 жовтня, минулої п’ятниці. Попередньо усмім поставили діагноз «гостра кишкова інфекція».

Правоохоронні органи порушили кримінальне провадження за фактом порушення санітарних норм. За даними очільниці відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Олени Іваськів, перевіркою встановлено порушення вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів: використання харчових продуктів без супровідної документації. За результатами перевірки функціонування харчоблоку дошкільного навчального закладу тимчасово призупинено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині поминальний обід ледь не став останнім для 21 людини

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, продукти, діти, хмельницький
В тему