7 Жовтня 2018
Новини

Російському карлику - 66: Путін забуває, як виглядає російський прапор та не може прочитати промову з папірця

Російському карлику  - 66: Путін забуває, як виглядає російський прапор та не може прочитати промову з папірця

Окупант, диктатор, карлик, шовініст – за свої 66 років, що святкує сьогодні, 7 жовтня,  очільник РФ Володимир Путін встиг наробити багато лиха  своєму народові, та й зажити недоброї слави в усьому світі.

Криваві військові конфлікти, невдалі внутрішня та зовнішня політика, розруха в країні – це все Путін «вдало» підкріпив різноманітними ляпами та конфузами, підборку з  яких ми пропонуємо

 Демонструє своє «виховання»  на офіційних зустрічах

В Пекіні Путіну було так нудно чекати на прихід президента Греції,  що незважаючи на правила офіційної зустрічі лідерів країн та знаходячись під прицілом фотокамер, дістав мобільний телефон та почав його гортати. Може, в цей час він шукав тих, хто складає про нього анекдоти у мережі Фейсбук? Чи заходив на свою сторінку в Однокласниках?

Начитаність Путіна підняли на сміх

Під час саміту СНД Путін примудрився заглибитись в книгу, а саме із захопленням читати твори Пушкіна. Чи то просто робити вигляд, що він щось там читає. Скоріше всього, просто картинки кота, що гуляє у Лукомор’я, роздивлявся.

Користувачі Мережі відреагували на «розумний» вигляд Путіна глузливими коментарями: «Читає Пушкіна? Кого він дурить? Що він корчить з себе актора погорілого театру?»

Забув, як виглядає пропор РФ

На ще одній важливій зустрічі лідерів держав, зокрема, Китаю, Індії, ПАР та Бразилії , мається на увазі саміт в Йоганнесбурзі, Путін трішки призабув кольори прапору РФ. Тож на загальному фото опинився навпроти прапора Індії.

Чув дзвін, та не знає, звідки він

Під час коментування Пенсійної реформи в РФ, Путін наголосив, що негідно користуватися «висловлюванням «Після мене – хоч потоп» короля-сонця Людовіка XIV».

Однак авторство цього   висловлювання належить маркізу де Помпадур, хоча й оголосив його Людовік XV, правнук Людовика XIV.  

Нехай мокнуть, аби мені було добре

Нещодавню церемонію нагородження фіналістів  чемпіонату світу з футболу 2018 року проводили під проливним дощем. І хоча серед почесних гостей були жінки, Путін не запропонував їм парасольки, хоча сам з задоволенням посміхався під парасолькою, яку тримав охоронець.

Путін під парасолею на фіналу чемпіонату футболу

Нерозбірливий почерк спічрайтерів  сконфузив президента

На якомусь черговому виступі Путін довго вдивлявся в папірець,  на якому була написана спічрайтерами для нього промова. Та певно, писали її від руки, то президент РФ не зміг розібрати ні слова.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, володимир путін, день народження
В тему