6 Жовтня 2018
Новини

Нурмагомедов - Макгрегор: на зважуванні ірландець почав бити росіянина (фото, відео)

Нурмагомедов - Макгрегор: на зважуванні ірландець почав бити росіянина (фото, відео)

В ніч з 6 на 7 жовтня близько 7:00 за київським часом усі фанати UFC не віддриватимуться від екранів телевізорів, адже саме тоді відбудеться запеклий бій між  ірландським бійцем змішаного стилю Конором  Макгрегором та чемпіоном UFC росіянином Хабібом  Нурмагомедовим.

А поки що запальний ірландець намагався розв'язати справжнісіньку бійку в Лас-Вегасі під час дуелі поглядів та урочистої  церемонії зважування учасників UFC 229.

макгрегор побив нурмагомедова

Зважування продемонструвало, що обидва суперники підтвердили норму легкої ваги: 70,1 кг -  вага Макгрегора, трішки більше у Нурмагомедова - 70,3 кг.

Отож, хоча  глава UFC Дейна Уайт намагалася не допустити зближення бійців, Макгрегор зміг нанести кілька ударів  по руках росіянину і розпочати  невелику бійку.

Якщо коротко охарактеризувати кожного з суперників, то для Нурмагомедова квітень 2018 року став доленосним, адже він перший  мешканець РФ, який зміг завоювати титул чемпіона UFC. В його активі 26 перемог, з яких 16 отримано достроково, в ММА і жодної поразки.

конор проти хабіба

А ось ірландець - перший в історії боєць промоушена, який володів двома титулами в різних вагових категоріях (напівлегкій і легкій) одночасно. І він провів 24 поєдинки, 21 перемога, з яких 18 отримано  достроково, однак також  три поразки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, макгрегор, хабіб, ufc, поєдинки
В тему