6 Жовтня 2018
Новини

В Румунії перевернулася фура з України з 1500 ящиками контрабандних цигарок на суму близько 1 млн євро

В Румунії перевернулася фура з України з 1500 ящиками контрабандних цигарок на суму близько 1 млн євро

В Румунії сталася ДТП, в якій перевернулася фура на сербських номерах, що заїхала безпосередньо з України. На фурі перевозили 1500 ящиків контрабандних цигарок на суму близько 1 млн євро.

 Випустили фуру з контрабандою співробітники Чернівецької митниці, пункту пропуску Порубне - Сірет. Ящики з цигарками були замасковані під миючі засоби. Нагадаємо, що за інформацією українських  ЗМІ, Чернівецьку митницю контролює глава фракції Народного фронту Максим Бурбак.

За словами митників, фура з контрабандним товаром прибула на пункт пропуску в супроводі двох патрульних авто поліції. Митна перевірка тривала усього кілька хвилин, а потім з дозволу начальника зміни Олександра Попадюка, який є родичем начальника митниці Салагора,  фура рушила на Румунію.

В Україну фура з контрабандою потрапила з Білорусі через митний пост Доманово. За документами авто заїжджало транзитом. Два дні фура мандрувала Україною, від Волині до Чернівців.

А найцікавіше, коли ж  в фурі замість миючих засобів опинилось 1500 ящиків контрабандних цигарок: в Білорусі чи вже в Україні? Адже якщо контрабанду пропустили в Доманово, тоді виникають питання до волинських митників. А якщо сигарети підклали вже в Україні, то чому митники Чернівців не помітили цього?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, контрабанда, цигарки, митниця, румунія
В тему