6 Жовтня 2018
Новини

Конверти з отруйним насінням відправив Путіну, Трампу та Єлизаветі ІІ: невже помруть ці лідери країн

Конверти з отруйним насінням відправив Путіну, Трампу та Єлизаветі ІІ: невже помруть ці лідери країн

Логан Вільям Клайд Аллен, житель США, був затриманий  в американському місті Логан (штат Юта) через підозру в надсиланні світовим лідерам конвертів, в яких було отруйне насіння рицини. Саме з цього насіння виробляють токсичну речовину під назвою рицин. Конверті по пошті, зокрема, мають отримати очільник РФ Володимир Путін, президент Америки Дональд Трамп , та королева Великої Британії Єлизавета ІІ.

За даними, Аллен до 2002 року служив в ВМС Америки. Після затримання чоловік повідомив, що окрім зазначених вище світових лідерів, конверти з отруйним насінням направлені до  начальника штабу ВМС адмірала Джона Річардсона, глави Пентагону Джеймса Меттіса, директора ФБР Крістофера Рея.

На підтвердження серйозності своїх намірів Аллен продемонстрував фото із підтвердженням відправки. Наразі зловмиснику загрожує тюремне ув’язнення на термін до кількох десятків років.

Екс-військовий раніше теж потрапляв в поле зору американських спецслужб після листа вбити президента Америки у 2015-му, та погроз влаштувати теракт на базі ВПС США, розташованій  в Техасі, у 2017-му.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, володимир путін, дональд трамп
В тему