4 Жовтня 2018
Новини

Покращення вже близько: в Україні створять центр вишивки і килимарства

Покращення вже близько: в Україні створять центр вишивки і килимарства

Відсутність реформ, катастрофічний курс долара по відношенню до гривні, війна на сході, провалена приватизація, масштабна корупція, яку ніяк не може подолати навіть Антикорупційний комітет,  метрові ями на дорогах, брудні потяги – Україна вже кілька років займає найнижчі сходинки у світових рейтингах.

Проте Кабінет міністрів України нарешті вирішив, як покращити життя простих українців: він дав дозвіл Міністерству культури на створення державної установи «Всеукраїнський центр вишивки і килимарства». Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

Зазначається, що додаткових витрат на створення і функціонування установи в 2018 році не знадобиться. А метою створення такої установи має бути відродження килимарства, яке називають одним з найстаріших художніх українських ремесл.

Користувачі Мережі негативно відізвались про цю, здавалося б на перший погляд, патріотичну ініціативу, адже такий український стародавній символ як вишиванка наразі використовується тими, кому хочеться кричати вголос «ганьба!».

Те, що зараз витворяє влада нашої держави, одягнувши при цьому на свята українську вишиванку, співаючи гімн України та безкінечно викрикуючи патріотично-політичні лозунги, аби відволікти увагу від власних корупційних дій, змушує тепер асоціювати дорогу серцю кожного українця вишиванку зі злодійством і тупістю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, культура
В тему