4 Жовтня 2018
Новини

Хто «тримає» в’язниці в Україні

Хто «тримає» в’язниці в Україні

Усі в'язниці в Україні поділені між злодіями в законі. Їх кількість постійно коливається в районі 50 осіб.

Про це розповів перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляє «Сьогодні»

«З місяці тому ми подали в СБУ України список з понад ста злочинців з проханням винести рішення про заборону їм в'їзду в країну. СБУ це зробила. Але тут інша проблема. Для злодія в законі нічого не варто поміняти документи або хоча б букву в прізвищі. І з новими документами знову в'їхати в Україну », - каже генерал.

Також були названі найвідоміші злодії в законі, які «тримають» в'язниці в Україні:

Лєра Сумський

  • Лєра Сумський - доларовий мільйонер. Він живе від відрахувань з «чорних кас», призначає «смотрящих» на зонах в різних регіонах і контролює частину бурштинового бізнесу, ліс і контрабанду.

Нєдєля

  • Нєдєля - теж мільйонер, який, на відміну від попереднього, не користується таким авторитетом в місцях позбавлення волі, так як сидів тільки кілька місяців в СІЗО за підозрою у вбивстві.

Умка - «апельсин»

  • Умка - «апельсин», тобто той, з яким купили статус для контролю за Дніпропетровською областю, щоб не допускати туди «чужих», в тому числі злодіїв. Разом з Тижнем бере участь в політичному житті країни і вирішує питання по рейдерським захопленням.

Гулі Лот

  • Гулі Лот - знаходиться в Туреччині, але намагається впливати на процеси в Україні. У минулому він організував так звані «кропові» війни - боротьбу за ринки зелені по всьому СРСР, тепер же тероризує причетних до цього бізнесу.

Антімос

  • Антімос - злодій в законі, який зараз живе в Одесі за недійсним паспортом України, який не дозволяє виїхати в країни ЄС, де той володіє нерухомістю. Документ видав начальник відповідної служби, який зараз відбуває за це покарання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, україна, злодії в законі, кримінал
В тему