4 Жовтня 2018
Новини

У Харкові товстун розчавив дівчину на смерть

У Харкові товстун розчавив дівчину на смерть

На одній із вулиць Харкова стався незвичайний інцидент: дуже товстий чоловік спіткнувся та впав прямо на дівчину, котра йшла перед ним. Товстун придавив її своєю вагою.

За кілька хвилин молода жінка померла від розриву аорти грудного відділу. Про це повідомляє “ГородХ”.

Трагедія сталася увечері на вулиці Пушкінській, біля Харківського інституту мікробіології та імунології ім. Мечникова.

Родичі 30-річної жінки й досі не можуть знайти винуватця трагедії.  

Смертельна трагедія у Харкові

“Це було близько 17:30, Наталя йшла з роботи вниз по Пушкінській. Коли все сталося, вона встигла мені зателефонувати і сказати, що на неї впав товстий чоловік.
Я працюю неподалік,тому відразу побігла до неї і через десять хвилин була на місці, але було вже пізно”, — зізналася Тетяна, сестра померлої.

За її словами, зараз вона вважає своїм головним завданням знайти чоловіка, котрий став мимовільним винуватцем смерті сестри. Також родина нещасної шукає свідків події.

 “Я поставила букет на місці події і вклала в нього записку з телефоном. Озвалася жінка, яка живе в тому районі, вона все бачила і викликала “швидку” для сестри. Розповіла, що чоловік ішов за сестрою вниз по Пушкінській, по боці Інституту Мечникова. В якийсь момент він спіткнувся й упав прямо на неї. Але встав, обтрусився і пішов далі, навіть не поцікавившись, як почувається сестра. Кажуть, чоловік у віці та дуже повної статури”, — зазначила жінка.

Камери відеоспостереження, розташовані на Інституті, чомусь саме того дня не працювали, а записи камер із аптеки навпроти родичам загиблої переглянути не дозволили.

За даним інцидентом відкрито кримінальну справу. Проводяться слідчі дії.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, трагедія, кримінал, смерть
В тему