3 Жовтня 2018
Новини

Доктор Смерть хоче, щоб його порізали на органи (фото)

Доктор Смерть хоче, щоб його порізали на органи (фото)

Дружина німецького вченого Гюнтера фон Хагенса, який отримала прізвисько «Dr Death» за свою новаторську роботу з збереження трупів, розповіла про жах, коли чоловік попросив її розрізати на органи його тіло після смерті.

Доктор Гюнтер фон Хагенс - людина, яка винайшла пластинацію в кінці 1970-х років - захворів на хворобу Паркінсона, і заявив про своє бажання стати постійною виставкою Body Worlds, що має в екпонатах величезні 2600 квадратних метрів черепа, органів та трупів. для громадськості в Лондоні на цьому тижні.

Його дружина, німецький анатом, доктор Анджеліна Уоллі, розповіла, що таким проханням Фон Хагенс хоче, щоб вона виконувала цю роботу. «Звичайно, спочатку я подумала: «Гюнтер, ти жартуєш! Це те, що я ніколи не зможу зробити», - поділилась Уоллі.

Але згодом вона зрозуміла, що виконає останню волю свого чоловіка. «Це буде завершенням роботи усього його життя, - сказала вона. - Я зараз розумію, що це найбільше вираження його любові до мене».

Доктор Гюнтер фон Хагенс

Коли це станеться - Уоллі все ще сподівається, що хвилина смерті її чоловіка настане ще не скоро - Гюнтер фон Хагенс приєднається до колекції в лондонському павільйоні, у центрі Лондона. Ці трупи, заморожені на віки, допомагають людям вивчати «скарбниці» людського тіла. Експонати - це тіла справжніх людей, висушених, а потім оброблених силіконом і пластмасою, щоб зберегти їх у первозданному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені показали, як виглядала Єва 14 тисяч років тому (фото)

Виставка Body Worlds у Лондоні

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 1

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 2

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 3

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 4

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 5

Виставка Body Worlds у Лондоні фото 6

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, наука, анатомія, гюнтер фон хагенс, Фото
В тему