1 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку розпочався спортивний фестиваль для людей похилого віку (фото)

У Луцьку розпочався спортивний фестиваль для людей похилого віку (фото)

В обласному центрі Волині відбулося відкриття фестивалю серед людей поважного віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей поважного віку.

В КРЦ «Адреналін Сіті» зібралося понад півсотні людей поважного віку зі всієї області, аби позмагатися у між собою у дартсі, грі у настільний теніс, боулінг, більярд, а також визначити кращих шахістів та шахматистів.

За словами директора Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимира Новосада, цей фестиваль проводиться уже вп'яте.  Метою заходу є мотивування людей старшого віку займатися спортом.

«Вікова категорія учасників фестивалю становить: жінки віком 55 років і вище, чоловіки – 60 років і вище. На змагання приїхали люди поважного віку з міст і районів області. Активну участь у них беруть члени різних спортивних організацій, колишні спортсмени, а також люди, які просто полюбляють займатися фізичною культурою та спортом. Для них це свято, адже люди такого віку заслуговують на увагу  і ми намагалися зробити так, щоб сьогоднішній день їм приніс радість, щоб вони поспілкувалися між собою. Змагання проводимо із п’яти видів спорту», - наголосив Володимир Новосад.

Він додав, що по завершенню змагань всі учасники отримають нагороди: медалі за зайняті призові місця, грамоти та подяки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Октоберфест по-волинськи, або як у Луцьку святкують фестиваль пива та м’яса

У Луцьку фестиваль для людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя»

У Луцьку фестиваль для людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя» фото 1

У Луцьку фестиваль для людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя» фото 2

У Луцьку фестиваль для людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя» фото 3

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, пенсіонери, Фото
В тему