1 Жовтня 2018
Новини

Нічна погоня у Києві: озброєні грабіжники кинули в копів гранату

Нічна погоня у Києві: озброєні грабіжники кинули в копів гранату

Один убитий і один поранений. Так закінчилася спроба пограбування будинку в центральній частині Києва.

Зловмисники, яких наздоганяли поліцейські, окрім того, що відстрілювалися, ще й гранату в силовиків кинули. Вогнепальне поранення дістав поліцейський, один із грабіжників – убитий. Ішлося в нічному випуску «ТСН».

Спецназівці із автоматами прочісували центр Києва, розшукуючи грабіжників, які «почистили» тутешню оселю. На виклик про допомогу прибули патрульні, вони побачили, як із будинку вибігло двоє людей і стали втікати. На намагання патруля їх затримати відкрили вогонь. Більше того – використали проти правоохоронців гранату. 

Патрульні відкрили вогонь у відповідь. У ході перестрілки поранення отримав поліцейський. Його госпіталізували із вогнепальною раною ноги. Загрози для життя немає. Неподалік місця, де розгорнулися події, згодом силовики знайшли труп чоловіка. Найімовірніше, це один із грабіжників, який брав участь у перестрілці. За тривогою підняли райуправління поліції. Спецоперація із пошуку злочинців триває. На місці нічної стрілянини працюють кінологи і криміналісти. Люди, у дім яких вдерлися серед ночі і забрали цінні речі, на щастя, від рук зловмисників не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві спецназ звільнив напівживу жінку, яку син-наркоман тримав у заручниках

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, пограбування, поліція, смерть, кримінал
В тему