29 Вересня 2018
Новини

В Італії пристаркуватий секс-гігант вмер під час інтиму з юною туристкою

В Італії пристаркуватий секс-гігант вмер під час інтиму з юною туристкою

Італійський 63-річний «Казанова»  відчув себе зле під час сексу з молодесенькою відпочивальницею.

Під час сексу зі 23-річною туристкою в автомобілі на околиці Ріміні помер італійський плейбой Мауріціо Дзанфанті, якому на момент смерті було 63 роки. Попередньо, в італійського «секс-гіганта», який міг похвалитися рекордною кількістю коханок, стався інфаркт, пише «Газета по-українськи».

За життя цей чоловік стверджував, що спокусив не менше ніж вісім тисяч жінок з усього світу.

В сімдесяті роки минулого століття Мауріціо був справжньою легендою, «богом сексу»: із 17 років працював аніматором у дискобарі Blow Up. Його професійним обов’язком було заохочувати молодих туристок прийти в клуб. Тому його прозвали Комар, бо «жалив і відлітав».

Останні кілька років чоловік, чиї досягнення в постелі навряд чи хто із сучасників перевершив,  зізнавався, що хоче вийти на заслужений спочинок.

«Після веселощів у клубі в хлопця з копицею густого волосся і темпераментними кучериками на грудях безвідмовно виходило заманювати їх у свої обійми. Француженки, англійки, та найпаче йому подобалися німецькі фройляйн. За сезон у його ліжку опинялися більш як 500 жінок», – наводять деталі біографії померлого італійські видання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, італія
В тему