27 Вересня 2018
Новини

Українці тепер безперешкодно можуть летіти в Уругвай

Українці тепер безперешкодно можуть летіти в Уругвай

Україна підписала угоду про безвізовий режим з Уругваєм. Про це повідомив речник президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко на сторінці в Twitter.

«Ще з однією країною встановлено безвізовий режим. В присутності президента в будівлі Генасамблеї ООН підписано угоду про це з Уругваєм», – йдеться в повідомленні.

Підписання документа відбулося у присутності Петра Порошенка.

Так, передбачено, що громадяни України зможуть перебувати на території Уругваю протягом терміну, що не перевищує 90 днів і поновлюваного на інший термін у 90 днів.

У свою чергу громадяни Уругваю зможуть перебувати в Україні протягом терміну, що не перевищує 90 днів, протягом 180 днів.

«Укладення угоди сприятиме розвитку партнерських відносин в економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах, а також посилить переговорні позиції України щодо лібералізації візового режиму з іншими державами, громадяни яких перетинають зовнішні кордони ЄС без віз», – відзначали в Кабміні.

Україна підписала угоду про безвізовий режим з Уругваєм

Нагадаємо, Східна Республіка Уругвай – держава в південно-східній частині Південної Америки, на узбережжі Атлантичного океану. Межує з Бразилією та Аргентиною. Офіційна мова – іспанська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, безвіз, уругвай
В тему