27 Вересня 2018
Новини

Дружба Палиці і Гройсмана обірвалася?

Дружба Палиці і Гройсмана обірвалася?

26 вересня голова Волинської облради Ігор Палиця під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» відповідав на питання провідних журналістів області.

Одним з питань, які прозвучали, було: «Останнім часом з його вуст нерідко чути критику в адрес прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, хоча раніше голова облради розповідав про товариські відносини з ним. Що ж трапилося?

«Тонке питання. У нас дійсно були дружні стосунки з Володимиром Борисовичем. Напевно вони такі є і зараз. Влітку в мене з ним була емоційна розмова, після того як КП «Волиньприродресурс» чотири рази подавалося на дозвіл Держгеокадастру по торфу і чотири рази Держеокадастр відмовляв на розрозробку цих проектів. Абсолютно не маючи на це право. Вже потім деякі люди пояснили, що це по іншому потрібно «вирішувати». Тоді у мене емоції взяли верх, я набрав Гройсмана і сказав, що навіть при Януковичу не було такого, як зараз коїться у Держгеокадастрі. Після цього я з ним не спілкувався. Щоправда, він після цього ще виділив 10 мільйонів на перинатальний центр в Луцьку, як і обіцяв», - відповів Ігор Палиця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ігор палиця, володимир гройсман
В тему