26 Вересня 2018
Новини

«МастерШеф 8»: проект покинув найбільш зворушливий учасник

«МастерШеф 8»: проект покинув найбільш зворушливий учасник

У середу, 26 вересня в ефір вийшов десятий випуск шоу «МастерШеф». В ході командних конкурсів у Битву чорних фартухів потрапили три учасники. Цього дня претендентами на виліт стали Дарина Рубан, Ігор Копус та Владислав Міцкевич.

Кулінари готували надзвичайну просту справу – тарталетки з заварним кремом та фруктами. Однак, складність завдання полягала в тому, що учасники не могли готувати самі. До перемоги їх мали змогу привести лише перехожі люди, які погодилися працювати під керівництвом конкурсантів у Чорних фартухах.

Ектор зазначив, що у Владислава дуже мало тарталеток. А от у Ігоря вироби були неналежної якості. Окрім того, Ектор засудив новаторські методи приготування пана Копуса. Мало готових десертів було і у Дарини.

В результаті, найнижчими балами судді оцінили роботу Ігоря. Саме він покинув проект.

Нагадаємо, Ігор Копус проживає у м. Козятин. Йому 27 років. Ігор неодружений.

На старті проекту чоловік заявив, що його улюблена страва звичайна лазанья.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «МастерШеф 8»: вже відомі імена фіналістів шоу

Ігор за професією перукар-модельєр, але за фахом ніколи не працював, пояснюючи це тим, що не бажав вислуховувати проблеми клієнтів. Раніше Ігор працював завідувачем складу на оптовій базі –  там він навчився торгуватися. Дівчини у Ігоря немає, адже перш за все він хоче чогось досягти в житті, а потім будувати відносини. Чоловік вважає себе товариським і позитивним, але часто приховує за посмішкою свій стан. «МастерШеф» для Ігоря був шансом стати успішним і реалізувати себе.

«МастерШеф 8»: хто покинув проект 26 вересня

У наступній програмі чорний фартух одягне Дарина Цокало.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, мастершеф, стб
В тему