26 Вересня 2018
Новини

«Абонент поза зоною доступу»: на могилі поставили пам’ятник у вигляді iPhone

«Абонент поза зоною доступу»: на могилі поставили пам’ятник у вигляді iPhone

У російській Уфі на могилі дівчини встановили надгробок у вигляді модної мобілки. Пише ресурс «Фішки».

Надзвичайний надгробок на місцевому кладовищі збентежив обивателів у російському місті Уфа. На тутешньому Південному цвинтарі встановили пам’ятник у вигляді смартфона марки iPhone. Творець сієї дивовижі, виконаної у чорному граніті, відтворив найменші деталі: на «бічній панелі» меморіального девайсу висічені «кнопки» регулювання гучності, на задній – окреслені «вічко камери», «ліхтарик» і навіть «яблучний» логотип.

оригінальний пам’ятник

Серед однотипних чорних і сірих паралелепіпедів ця височенна стела впадає очі ще здалеку. Масивний надгробок виготовлений зі збереженням пропорцій найдорожчого в світі смартфона. У підніжжя скульптури навіть є «вирубаний» у граніті QR-код. Утім, зчитати його місцевим журналістам не вдалося.

QR-код

Стоїть такий пам’ятник в із голів’ї могили молодої дівчини. Можливо, iPhone був улюбленим гаджетом померлої чи рідні небіжчиці вирішили бути оригінальними. Журналісти дізналися у майстернях із виготовлення пам’ятників приблизну вартість виконання такого замовлення. І взнали, що 170-сантиметровий айфон обійшовся замовникові приблизно у 100 000 рублів, тоді як звичайна півметрова гранітна плита із портретом коштує максимум 30 000.

пам’ятник iPhone

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему