26 Вересня 2018
Новини

Луцькі депутати перетворили чергову сесію міськради на цирк

Луцькі депутати перетворили чергову сесію міськради на цирк

На засіданні сесії Луцької міської ради, яке відбувається сьогодні, 26 вересня, розгорівся неабиякий скандал між обранцями громади.

Зокрема, радник міського голови Ігор Поліщук «відправив депутатів на ток-шоу».

Він наголосив, що депутати можуть висловлювати багато різних пропозицій, але й також потрібно пропонувати варіанти наповнення міської казни.

«Ми постійно шукаємо, як наповнити бюджет, зокрема підвищили ціни на рекламу, розглянеться проект рішення про аукціони на розміщення МАФів – це взагалі інноваційне рішення в Україні. Ми продаємо комунальне майно, і не за схемою Яковлєва – коли воно продавалося за копійки. Щодо обговорення бюджету, то це вже перетворюється на шоу. Хочете – ідіть на ток-шоу. Для чого ці безглузді запитання? Навіщо ви ганьбите самих себе?», - зазначив Поліщук.

В свою чергу представник «Самопомічі» Тарас Шляхтич порадив Поліщуку «одягнути на депутатів пов’язки».

«Прийміть поправки про те, що депутатам потрібно одягати пов’язки і закривати рота, аби не задавати питань. Зрозумійте, що всі депутати мають однакові права і можуть ставити запитання. Якщо вам щось не подобається на сесії, то не приходьте сюди», - висловився Шляхтич.

А депутат Борис Смаль взагалі назвав міську раду цирком.

«Раніше я не підтримав проект рішення щодо заборони діяльності цирків на території міста, адже не хотів позбавляти лучан такого видовища. Я помилився. Цирк переїхав сюди. Те, що тут відбувається, не витримує ні сміху, ні здорового глузду», - зауважив обранець громади.

«Давайте працювати конструктивно, а не звинувачувати один одного», – підсумував Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку черговий земельний скандал

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, скандал, сесія, луцька міська рада, депутати
В тему

Останні матеріали