25 Вересня 2018
Новини

У Києві жінка знехтувала підземним переходом і поплатилася життям

У Києві жінка знехтувала підземним переходом і поплатилася життям

У вівторок, 25 вересня, у Києві на Столичному шосе сталася смертельна ДТП. Mercedes Sprinter збив жінку, яка переходила дорогу в недозволеному місці.

Аварія трапилася близько 00:40, – повідомляє Інформатор.

За словами водія Mercedes, він їхав по Столичному шосе в бік Подолу. В районі станції метро «Видубичі», у недозволеному для переходу місці, на дорогу вибігла жінка. Він намагався її об'їхати і загальмувати, але безрезультатно. Вона потрапила під колеса рівно посередині мікроавтобуса.

Трохи пізніше до місця ДТП прийшов чоловік, представився цивільним чоловіком загиблої. Він розповів, що жінка напередодні трагедії вживала алкоголь, а саме пиши каву з коньяком поблизу супермаркету Фуршет. Вони разом після роботи чекали електричку. Його дружина згадала, що забула на роботі якісь речі. Жінка побігла за ними прямо через Столичне шосе, нехтуючи підземним переходом, де її і збив мікроавтобус.

За іншою версією, яку опублікували на своїй сторінці у Facebook група «KyivOperativ» вони згадали, що скоро буде їхати їх електричка і побігли через 8 смуг швидкісного руху. Коли пара майже перебігла, жінка згадала, що забула взуття у тому місці, де пила каву і побігла назад. Саме тоді її збило авто.

Водій Mercedes розповів, що бачив, як двоє перебігали дорогу, але і гадки не мав, що жінка одразу побіжить назад.

На жаль, медики, які прибули на місце події лише констатувати смерть. На вигляд загиблій близько 40 років. На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група.

Тим часом, читачі осуджують жінку за те, що вона так безпечно поставилася до свого життя: підземний перехід був всього в декількох метрах від неї. Також користувачі мережі зазначають, що водій в таких випадках повинен отримувати компенсацію, оскільки він теж став випадковою жертвою такого ДТП.

У Києві на Столичному шосе Mercedes збив на смерть жінку

У Києві на Столичному шосе Mercedes збив на смерть жінку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, смерть
В тему