24 Вересня 2018
Новини

На Тернопільщині убивцю молодої жінки та її матері знайшли в петлі

На Тернопільщині убивцю молодої жінки та її матері знайшли в петлі

Тернопільські оперативники знайшли підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину – повішаним у сусідському садку.

Підозрюваного у подвійному убивстві, скоєному в Підгаєцькому районі, Ігоря Олійника тернопільські працівники карного розшуку виявили мертвим. Інформує  Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

22 вересня на хуторі Лиса були убиті у власній хаті 60-річна пенсіонерка та її 26-літня дочка. Причому свідком кривавої розправи над мамою і бабусею став семилітній хлопчик. У скоєнні цього тяжкого вбивства слідчі обґрунтовано підозрювали раніше судимого 31-річного мешканця сусіднього села Вербів – Ігоря Олійника, який у минулому мав стосунки з молодою жінкою.

Вбивство на Тернопільщині

Як з’ясували правоохоронці, чоловік зустрічався із молодшою жертвою, допомагав фінансово. Однак через  якийсь час вона знайшла іншого, через що і поплатилася життям. Підозрюваний просив  жінку лишитися з ним, погрожував, що якщо покине його, він її заріже. Про такі погрози потерпіла навіть заявляла в місцеву поліцію.  Однак колишній таки виконав страшну обіцянку.

 У день трагедії підозрюваний підпалив хату брата колишньої. Новий співмешканець з родичами побіг гасити пожежу, а в домівці лишилися жінки та дитина. Виманивши із хати чоловіка, озброєний ножем, убивця зайшов до помешкання та зарізав старшу жінку і ї доньку. Не зважав навіть на дитину в хаті. Дякувати Богу, малого вбивати не став. Порішивши обох, він лісом утік із  хутора.

Подвійне вбивство

Душогуба поліцейські оголосили у розшук. З  хлопчиком, на очах якого вбили маму, працювали психологи. Дитина перебувала в стані глибокого стресу. 

В понеділок, 24 вересня, правоохоронці знайшли підозрюваного у тяжкому злочині повішеним у рідному селі. Чоловік укоротив собі віку в садку односельця.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно із ч. 2 п. 1  ст. 115 Кримінального кодексу країни. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, вбивство, тернопіль
В тему