23 Вересня 2018
Новини

23 вересня день осіннього рівнодення: цей день може змінювати майбутнє

23 вересня день осіннього рівнодення: цей день може змінювати майбутнє

День осіннього рівнодення у 2018 році припадає на неділю, 23 вересня. Це  день, коли тривалість дня і ночі однакові.

День осіннього рівнодення означає, що літо, на жаль, закінчилося, і зима починає набирати силу. Починаючи з 24 вересня, день буде стрімко скорочуватися, а ночі будуть ставати довшим.

На думку астрологів, це – особливий час, коли кожна людина має змогу підвести підсумки зробленого та залучити у життя позитивні енергетичні потоки

Цей день матиме важливе значення, адже осіннє рівнодення – час, коли можна змінити власне життя. Незважаючи на знак зодіаку, позитивні вібрації осіннього рівнодення здатен використати собі на користь кожен з нас.

Що потрібно зробити в цей день, щоб залучити у своє життя щастя та успіх?

  • Для щасливого одруження дівчині потрібно вдягнути щось червоне і написати на аркуші паперу своє бажання. Після чого цей аркуш потрібно закопати під деревом горобини. Гілку з цього дерева потрібно зірвати, принести додому і на ніч покласти собі під подушку. Зранку гілку дістати і зберігати до того часу, допоки бажання не здійсниться.
  • Для достатку потрібно взяти до рук гроші і почати їх повільно перераховувати. Подумки дякуйте Всесвіту за те, що дає вам можливість мати ці гроші, насолоджуйтеся відчуттям грошей в руках. Перерахуйте купюри тричі і чекайте – у цьому році ваш добробут має обов’язково покращитися.
  • Щоб довго лишатися молодими гарними та здоровими до світанку потрібно вмитися джерельною водою, або прийняти душ, щоб змити весь накопичений в енергетиці негатив.
  • Також у давнину існував звичай обливати дітей водою на порозі будинку, щоб вони росли здоровими.
  • Потрібно бов'язково зробити кому-небудь подарунок.
  • Необхідно підвести підсумки, пробачити себе за всі помилки, подякувати Всесвіт за все, що у Вас є, і попросити удачі на майбутнє.
  • Вважається, що якщо походити в цей день босоніж по землі, то можна набратися від неї енергії.
  • Напишіть на листочку перелік звичок, від яких хочеться позбутися того, а потім спаліть його. Також спалити свої старі речі, щоб разом з ними згоріли негаразди минулого року.

Що не можна робити в День осіннього рівнодення?

  • Не варто починати нові справи в цей день і найближчі три. У цей період приділіть увагу своєму здоров'ю, душевному настрою і релаксу.
  • Не можна сваритися, щоб не сполохати щастя і благополуччя. Негативна енергія зруйнує магію свята.

Дозвольте собі провести цей день у радості та вдячності, щоб підтвердити долі свою готовність жити в багатстві і достатку. Спечіть пиріг, або купіть торт і запросіть близьких відсвяткувати разом з вами урожай вашого життя. Таким чином ви проявите повагу не лише до свого власного розвитку та самопізнання, але й повагу до давньої мудрості, яка служить нашому здоров'ю і благополуччю протягом тисяч років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, україна, традиції, осіннє рівнодення, звичаї
В тему