22 Вересня 2018
Новини

Турчинов розповів про секретні випробування нової зброї

Турчинов розповів про секретні випробування нової зброї

Глава РНБО Олександр Турчинов розповів про випробування відразу декількох типів нових озброєнь.

За його словами, відбулися авіаційні випробування нового оперативно-тактичного безпілотного комплексу, який здатний проводити розвідку, координувати ведення вогню, забезпечувати стійкий до впливу засобів радіоелектронної боротьби зв'язок на оперативній глибині до 200 км, перебуваючи в повітрі до 24 годин, а також бойового безпілотного комплексу, який може нести потужний фугасний або термобаричний бойовий заряд і точно вражати цілі в глибокому тилу ворога. Повідомляє прес-служба відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська армія сьогодні одягнена, нагодована, навчена і вмотивована - Порошенко

Крім того, були продемонстровані льотно-технічні характеристики українських легких багатоцільових вертольотів Скаут і АК1-3. Секретар РНБО зазначив, що ці вертольоти здатні забезпечувати розвідку і швидке повідомлення у військах, виконувати завдання з охорони кордону, а також з комплексом сучасного озброєння забезпечувати виконання бойових завдань, вражаючи цілі як удень, так і вночі, зокрема, працюючи в безпілотному режимі.

На полігоні були продемонстровані і випробувані нові боєприпаси українського виробництва, зокрема, ракети РС-80, придатні для використання в різних варіантах їх застосування, та осколково-фугасний снаряд для популярних у військах гармат МТ-12 Рапіра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська армія анонсує створення нового виду військ

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, турчинов олександр, зброя, армія, рнбо
В тему