22 Вересня 2018
Новини

22 вересня: чому сьогодні треба купатися та рахувати гроші

22 вересня: чому сьогодні треба купатися та рахувати гроші

Сьогодні вшановували батьків Богородиці – Акима та Анни. А також - День осіннього рівнодення. В цю добу тривалість дня і ночі однакові.

Сонце просили накопичити сил і відігнати темряву, що підступає до воріт. Насправді це останні теплі і сонячні дні, так що запастися вітамінами від сонячних променів точно не завадить. Погуляйте в парку, в лісі, на березі, де вам більше подобається.

Також наші пращури спостерігали за павутиною: якщо вона була довгою, то це на ясну осінь і сніг передбачався нескоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аптечка на осінь: як зміцнити імунітет і допомогти організму

Проте, є давні повір’я, що треба сьогодні обов'язково потрібно скупатися. Встати рано вранці, на світанку, і прийняти душ, а якщо є можливість викупатися у водоймі, то краще зробити так. Тоді здоровими будете цілий рік. Щоб набратися енергії землі, потрібно походити босоніж по землі.

Також сьогодні підводять підсумки, дякують Богові за все, що ви отримали, прощають іншим і собі образи і помилки. Варто також подякувати, тільки щиро, людям, які були небайдужі до вашої долі. Можете навіть зробити подарунок близькій вам людині.

А, щоб водилися гроші, потрібно тричі перерахувати всі кошти, які у вас є. Якщо у вас є якісь погані звички, можете сьогодні провести ритуал очищення. Для цього потрібно написати на папері все, що заважає вам, що турбує, а потім спалити цей листочок.

Обов'язково напечіть в цей день пирогів. Це можуть бути пироги з капустою, яблуками, брусницею, м'ясом. Зібравшись разом за сімейним обідом або вечерею, візьміться за руки і загадайте бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім країн, де можна відпочити восени

Також сьогодні вдалий день для далекої поїздки або подорожі. Це день зміцнення духу і стійкості, але в той же час спокус, від яких вам потрібно утриматися, щоб пройти перевірку на витримку.

Дітей, які народжені в цей день, завжди супроводжує удача. Іменинникам потрібно носити берил.

Для незаміжніх дівчат існує ритуал для залучення любові. Їм треба вибрати улюблений предмет і купити для нього пару, тоді і жених з'явиться в наступному році (рівнодення вважалося закінченням року).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, забобони, гроші, рівнодення
В тему

Останні матеріали