21 Вересня 2018
Новини

На Запоріжжі труп рік пролежав у ямі громадського туалету

На Запоріжжі труп рік пролежав у ямі громадського туалету

Розслідуючи вбивство в Мелітополі, правоохоронці знайшли ще одну жертву вбивці-рецидивіста.

Розслідуючи вбивство, правоохоронці міста Мелітополя, що в Запорізькій області, розкрили ще одне, річної давності. І знайшли рештки людини, що рік пролежали… на дні вигрібної ями громадської вбиральні.

Через рік після убивства із ями громадського туалету в Мелітополі підняли труп чоловіка. Так і покоївся би убієнний, котрого вважали безвісти зниклим, у нечистотах, якби його вбивця не попався при спробі приховати сліди чергового тяжкого злочину. Цього разу мелітопольський душогуб, який днями був упійманий місцевими поліцейськими, мав намір заховати тіло жертви у каналізаційному колодязі. Про розкриття одразу двох убивств повідомив Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Повідомлення про те, що в каналізаційному колекторі на вулиці Монастирській у Мелітополі виявлено труп 54-літнього місцевого мешканця із ознаками побиття, надійшло до Мелітопольського відділу поліції 15 вересня близько 15:00. Зібравши речові докази та опитавши свідків, дільничний офіцер та співробітники кримінальної поліції оперативно вийшли на імовірного вбивцю. Ним виявився не раз судимий за крадіжки 38-річний житель міста Токмак. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 ККУ.

Як встановило слідство, між двома товаришами по чарці виник конфлікт, криваву крапку в якому поставив молодший чоловік, кулаками та ногами забивши знайомого до смерті. Потім поволік труп до відкритого каналізаційного колодязя, скинув туди і накрив отвір. Проти злочинця правоохоронці відкрили кримінальне провадження за кримінальною статтею «Умисне вбивство», санкція якої передбачає до 15 років тюремного ув’язнення.

Здавалось би, на цьому все. Та, розслідуючи цю справу, мелітопольські поліцейські встановили причетність підозрюваного до ще одного тяжкого злочину. Виявляється, той рік тому вбив ще одного приятеля по чарці, а труп уже рік як лежить на дні вигрібної ями. Отримавши інформацію про ймовірну причетність фігуранта до раптового зникнення людини, дільничні спільно з оперативниками встановили район скоєння злочину та опитали місцевих мешканців, які могли стати свідками події.

За попередніми даними, у серпні 2017 року на подвір’ї будинку на вулиці Фесюка в Мелітополі під час активного вливання у себе спиртних напоїв між двома чоловіками спалахнула сварка, в ході якої фігурант завдав численних ударів руками та ногами по тулубу та голові знайомому, від яких останній помер. Щоб приховати скоєний злочин, нападник переніс труп до ями громадського туалету, розташованого неподалік. 20 вересня правоохоронці виявили у вказаному відхожому місці рештки чоловіка, які пролежали там рік (!).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вбивство, кримінал, запоріжжя
В тему