21 Вересня 2018
Новини

В Києві Генпрокуратуру вкотре підмиває каналізаційний гейзер (фото)

В Києві Генпрокуратуру вкотре підмиває каналізаційний гейзер (фото)

Схоже, столичні комунальники мають таємний намір перетворити будівлю ГПУ на фортецю посеред води.

У Києві будинок на Різницькій, 13/15, у якому розміщується Генеральна  Прокуратура України, вкотре підмивавало потоками каналізаційної води, що струмував з-під люка на перпендикулярній вулиці Гусовського. Такий гейзер комунального походження кияни спостерігали учора, 20 вересня, у центрі столиці. Про це йшлося в ранковому сюжеті ТСН.

В Печерському районі півтораметровий фонтан із силою виривався з-під чавунної кришки каналізації просто навпроти будівлі, де засідає Генпрокурор Юрій Луценко. За лічені хвилини там налилося ціле озеро, обминаючи яке автомобілісти мусили виїжджати на тротуар.

Тим часом у соцмережах поширювалися фотографії чергового київського дорожнього «водограю». Так, знімки з Гусовського опублікували в групі дописувачі «Київ.ДТП.юа».

Гейзер Київ

Фонтан Київ

Прорив Київ

Відзначимо, що кілька тижнів тому цю вулицю вже підмивало – тоді на фоні випробувань систем тепломережі перед опалювальним сезоном стався прорив труби. Під натиском води, яка пробила товсту кірку асфальту, в повітря злітали добрячі шматки дорожнього покриття. З-під землі пульсував потужний гейзер. Машині, припаркованій поруч аварійного місця, навіть вибило заднє скло.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, каналізація, Фото, комунальні послуги
В тему