21 Вересня 2018
Новини

У Києві чоловік побив лікаря та поліцейського, які приїхали його рятувати (відео

У Києві чоловік побив лікаря та поліцейського, які приїхали його рятувати (відео

В Києві чоловік побив лікаря і напав на патрульних. В результаті неадекватних дій хулігана постраждав один копів.

Так, повідомляється, що у Києві п'яний чоловік накинувся на лікаря швидкої допомоги, а потім побився з патрульними поліцейськими. Про це написали на своїй сторінці у Facebook спільнота «Київ Оперативний», – повідомляє сайт «styler».

Зазначається, що двоє чоловіків, Василь та Юрій, добряче напилися. У якийсь момент через кількість випитого алкоголю їх зморив сон, і вони заснули посеред вулиці.

Небайдужі перехожі, які виявили чоловіків, занепокоїлися і викликали швидку медичну допомогу.

Коли медики прибули на місце події і спробували надати допомогу, один з чоловіків, ймовірніше всього Юрій Бик (Бик – не лише прізвище, а і стиль життя порушника), почав бити жінку-лікаря і грубо схопив її за волосся.

Співробітники швидкої допомоги викликали поліцію. Однак, коли патрульні приїхали, чоловік і на них накинувся з кулаками. Один з правоохоронців постраждав – йому дебошир пошкодив руку.

«На місце була викликана слідчо-оперативна група, яка оформляла цю подію. Юрія затримали в порядку статті 208 КПК України», – сказано в повідомленні.

При чому, як Василь, так і його товариш Юрій Бик свою провину не визнають, мовляв, вони взагалі не знають чому їх затримали та нічого поганого вони не робили.

До слова, у коментарях читачі зазначили, що така ситуація – не поодинокий випадок. Так, більшість п’яниць, для яких небайдужі люди викликають медиків починають дебоширити вже в лікарнях. Інші ж користувачі групи вважають, що таких людей, як безхатьків та алкоголів, взагалі не варто рятувати.

Відео інциденту було опубліковане у YouTube.

Увага! У відео присутня ненормативна лексика!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, бійка
В тему