20 Вересня 2018
Новини

Українські пенсіонери можуть залишитися без пенсій

Українські пенсіонери можуть залишитися без пенсій

Кабінет міністрів України готує українців до того, що в доведеться поголодувати. За словами Реви, своєчасність виплати пенсій буде залежати, в тому числі, від переговорів з Міжнародним валютним фондом.

Пише politeka.

«Все буде залежати від багатьох факторів. Уряд робить все, щоб з причин внутрішніх таких проблем не було. Але те, що ми сьогодні ведемо переговори з МВФ, в тому числі, впливає і на цю проблему. Тому що від збереження фінансової стабільності нашої країни, її платоспроможності залежить, в тому числі, і здатність країни забезпечувати соціальні виплати», – заявив міністр.

Нагадаємо, нещодавно ООН закликали українську владу забезпечити виконання рішення Верховного суду України з виплати пенсій як внутрішньо переміщеним особам, так і жителям неконтрольованих урядом територій східної України.

Правозахисна організація Human Rights Watch в кінці серпня заявляла, що політика Києва стосовно пенсіонерам, які проживають на підконтрольних угрупованням «ДНР» і «ЛНР» територіях, дискримінаційна.

Велика палата Верховного суду України 4 вересня відхилила апеляцію Пенсійного фонду України і визнала незаконною відмову виплачувати пенсії внутрішньо переміщеним особам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто не «встигне» вийти на пенсію до 1 січня, працюватиме до 65 років

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, економіка, кабінет міністрів, пенсіонери, виплати, андрій рева
В тему