20 Вересня 2018
Новини

В Дніпрі 39 дітей госпіталізували через заразну воду в кранах школи

В Дніпрі 39 дітей госпіталізували через заразну воду в кранах школи

Стала відома причина масового отруєння школярів у Дніпрі. Діти захворіли через брудну воду. Під час досліджень у них виявили норовірус. Найімовірніше, джерелом зараження стала водопровідна вода в школі. Йдеться у сюжеті «ТСН.19:30» за 19 вересня

Бойлери, які підігрівали її до потрапляння в систему водопостачання, були під’єднані неправильно. В резервуарах виник застій рідини. На самопочуття учні різних класів стали скаржитися минулого тижня. Із симптомами отруєння і температурою по медичну допомогу до лікарні звернулося 39 (!) учнів цієї школи. А ще ж декотрі лікувалися удома. Тож точна цифра захворілих більша.

У зв’язку з подією в освітньому закладі провели дезінфекцію, а школярів розпустили на тижневі незаплановані канікули. Поновити роботу адміністрації школи дозволять тільки тоді, коли вода у кранах відповідатиме нормам.

«Невідповідність води, яка використовувалась у цьому закладі і для пиття, і для приготування страв. Причина саме в закладі – застій води в усіх комунікаціях і в бойлерах», – зазначила на камеру журналістам Неля Полюхович, очільниця обласної Держпродспоживспілки. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, дніпро
В тему