19 Вересня 2018
Новини

Херсонський сбушник, який мастурбував на дитячому майданчику може вилетіти з роботи

Херсонський сбушник, який мастурбував на дитячому майданчику може вилетіти з роботи

Служба безпеки України надасть повне сприяння слідству Національної поліції, яке порушило кримінальне провадження стосовно співробітника Головного управління СБ України в АРК Крим за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Зазначено на сторінці Служби безпеки України у facebook.

«Обставини затримання викликають огиду за дії, які не гідні поведінки не лише офіцера, але й чоловіка.  Запевняємо, що у разі підтвердження оприлюдненої у ЗМІ інформації слідством, кар’єра у Службі цієї особи завершена», - йдеться у дописі.

Крім того, голова СБУ призначив перевірку:  як саме здійснювалося вивчення цієї особи під час оформлення в СБУ, хто його рекомендував та проводив відповідні психологічні дослідження, хто сприяв просуванню по службі.  За результатами перевірки будуть прийняті жорсткі висновки.

Нагадаємо, раніше у соцмережах повідомили про те, що 15 вересня у Херсоні патрульні поліцейські помітили чоловіка, який в нетверезому стані нібито мастурбував на дитячому майданчику в присутності дітей.

Правоохоронці спробували затримати чоловіка, проте той намагався втекти, втративши своє службове посвідчення. Чоловік затриманий. Зараз в поліції готуються відкрити кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, сбу, поліція, херсон
В тему