19 Вересня 2018
Новини

Оля Полякова вважає, що схожа на чоловіка і пропагує гомосексуалізм

Оля Полякова вважає, що схожа на чоловіка і пропагує гомосексуалізм

17 вересня в одному з київських торговельних центрів відбувся всеукраїнський конкурс двійників Олі Полякової та пародій на неї. Найяскравіші учасники зійшлися на одній сцені, щоб поборотися за головний грошовий приз і статус офіційного двійника артиста.

Неймовірні образи Суперблондинки і живе виконання найкращих хітів співачки – ось головні критерії відбору конкурсантів. Судила учасників сама Оля Полякова. Як зазначала співачка раніше, перемога дістанеться найбільш яскравому і артистичному учаснику – тому, хто найбільше буде схожий на «оригінал».

До слова, Оля Полякова обіцяла заплатити 10 000 грн за кращу «копію» себе.

Фото з події Оля сама опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, у виданні «Сегодня» зазначається, що в фінал пройшли 11 найбільш яскравих учасників. Серед них були не тільки дівчата, а й хлопці, а також травесті-діви, відомі своїми пародіями на Полякову в шоу-біз тусовці. Брали участь у конкурсі і діти. Наймолодшій учасниці Тіні всього чотири роки.

Учасники фіналу представляли гротеск-шоу, запальні танці, пісні і навіть акробатичні етюди.

Відтак, титул «Королеви ночі» і головний приз розміром в 10 тисяч гривень отримав юнак з Одеси, який сховав своє ім'я під псевдонімом Шпилька. Перемога далася йому нелегко: хлопець практично нічого не чує, тому розучувати пісню і танець йому довелося, будучи в нерівних умовах з іншими конкурсантами, відраховуючи такти по секундах і копіюючи артикуляцію улюбленої співачки. Проте і костюм, і виступ були визнані журі і публікою найбільш близькими до оригіналу.

Оля Полякова конкурс двійників

До слова, на сторінці Олі в Instagram фанати засудили артистку за такий вибір, мовляв вона подає поганий приклад молоді і пропагує гомосексуалізм. Ймовірно, читачі не знали, що Полякова таким рішення матеріально допомогла талановитому але фізично нездоровому молодику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова за ефір «Танців із зірками» поміняла 12 нарядів (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, оля полякова
В тему