19 Вересня 2018
Новини

Масштабна ДТП у Києві: «купа мала» з п’яти машин (фото, відео)

Масштабна ДТП у Києві: «купа мала» з п’яти машин (фото, відео)

В столиці сталася епічна автокатастрофа, у якій зіткнулися одразу п’ять авто.

У середу, 19 вересня, масштабну дорожньо-транспортну пригоду із перевертанням зареєстрували на вулиці Антоновича в Києві. Про серйозну аварію з участю п’яти іномарок інформують усі київські «автомобільні» групи у «Фейсбуку».

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Масштабна ДТП у Києві
Масштабна ДТП у Києві

Так, за даними пабліку «Київ Оперативний», на Антоновича, поблизу Ділової, «купу малу» утворили дві «Тойоти», «Фольксваген», «Деу» та БМВ. Спільнота навіть опублікувала відео із місця події.

«Відео з місця масштабної ДТП на вулиці Антоновича (поблизу Ділової). За попередньою інформацією від очевидців, під час зміни смуги руху в Toyota на великій швидкості влетів Volkswagen. Від удару, автомобіль Volkswagen перекинувся на дах, а потім його відкинуло на припарковану Toyota, яка в’їхала у Daewoo, а Daewoo – у BMW.

Водія Volkswagen затисло у салоні автівки, його без свідомості і у тяжкому стані було терміново госпіталізовано», – інформує «Київ Оперативний».

Масштабна ДТП
Масштабна ДТП

Аварія в Києві
Аварія в Києві

Київ аварія
Київ аварія

швидка
швидка

Про серйозний дорожній інцидент повідомляє також «ДТП.Київ.юа»: «Жорстка ДТП в Києві на Антоновича: після зіткнення з Тойотою Фольксваген винесло дахом на тротуар, де він зніс Камрі, Ланос і БМВ».

За даними пабліку, водія «німця» в критичному стані госпіталізували до реанімації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, поліція
В тему