19 Вересня 2018
Новини

Викликали пожежних - потрібно їх зустріти, - коментар ДСНС у Волинській області

Викликали пожежних - потрібно їх зустріти, - коментар ДСНС у Волинській області

Офіційний коментар начальника сектору зв’язків із ЗМІ та взаємодії з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Нестерова щодо пожежі в будинку на проспекті Молоді, 10а, де у вогняній пастці опинилися жінка та двоє дітей – її онуків. Нагадаємо, пожежа сталася 11 вересня.

«Повідомлення про пожежу надійшло о 16:35 Чергова варта частини спеціальної пожежної техніки в складі трьох автомобілів прибула о 16:42 Перший водяний ствол на гасіння пожежі подали о 16:43 Локалізація горіння о 16:47 Ліквідація горіння 16:49.

Ця інформація зафіксована на цифрових носіях Управління ДСНС України у Волинській області. Прохання до громадян, які стали свідками пожежі: після негайного повідомлення про лихо за телефоном «101» слід організувати зустріч пожежно-рятувальних підрозділів для якнайшвидшого доїзду чергової варти до місця виклику. Також слід вжити заходів для евакуації людей та гасіння пожежі, але без ризику для власного життя і здоров’я.

Завдяки оперативним діям служби "101" з задимленого приміщення були евакуйовані (врятовані) за допомогою апаратів на стисненому повітрі двоє дітей та жінку 1959 р.н. – їх бабусю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поки одні визволяли дітей і їхню бабусю з палаючої квартири, інші стояли і знімали на телефони

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, пожежа, дснс
В тему