19 Вересня 2018
Новини

Луцькі магазини згодовують людям цукерки із хробаками (фото)

Луцькі магазини згодовують людям цукерки із хробаками (фото)

Лучани скаржаться на недобросовісних підприємців, які збувають містянам зіпсовану продукцію.

В обласному центрі Волині назріває продуктовий скандал. У цукерках сорту «Шоколапки» «президентського» бренду «Рошен», куплених у одному із маркетів мережі «Сім 23»,  лучанка виявила хробаків. І своє обурення з приводу того, що магазин випускає зіпсутий товар, висловила у «Фейсбуку», у групі «Теревені про Луцьк», популярній серед містян.

«“Рошен” не перестає дивувати… Сьогодні купила дітям цукерочки в «Сім 23» (біля «Зосі»)… Це що ж, треба зразу їх у магазині розгортати і перевіряти? Жахххх… Такий собі «кіндер-сюрприз». Батьки, перевіряйте, що даєте діткам!!!» – написала користувачка Альона Чайка-Мелих  і прикріпила фотодокази.

Зіпсовані цукерки в магазині у Луцьку

Зіпсовані цукерки в магазині у Луцьку фото 1

Зіпсовані цукерки в магазині у Луцьку фото 2

На знімках справді видно хробаків, які повзають по солодощах.

Під цим дописом розгорілася справжня полеміка. Хтось резонно зауважив авторці, що винуватити у ситуації треба не виробника, а магазин, який чи то не дотримується умов зберігання продуктового товару, чи реалізує людям «залежаний». Також багато лучан повідали власні історії невдалої купівлі цукерок із «м’ясом» у луцьких крамницях. Такі випадки у місті, на жаль, непоодинокі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, луцьк, скандал, солодощі, Фото
В тему