18 Вересня 2018
Новини

Резонансне ДТП із чужоземцями: збили на смерть 15-літню дитину і тікали за кордон

Резонансне ДТП із чужоземцями: збили на смерть 15-літню дитину і тікали за кордон

Митники перепинили на держрубежі інтернаціональну пару, винну у смерті юної закарпатки.

В Ужгородському районі правоохоронці затримали при спробі втечі громадянина Німеччини та громадянку Ізраїлю, котрі намагалися залишити терени України після скоєння смертельної ДТП. Збили 15-літню закарпатку, яка переходила дорогу по «пішоходу», неподалік покинули пом’яту від удару об тіло дитини машину і намагалися перетнути кордон.

У результаті спецоперації, проведеної співробітниками поліції Закарпаття, водій і пасажирка авто, які на смерть збили на пішохідному переході школярку, були затримані за лічені години. Обоє виявилися іноземцями, після вчиненого вони спробували втекти з України в Угорщину. Повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Повідомлення про смертельну аварію в селі Нижнє Солотвино на Ужгородщині надійшло на службу «102» учора, 17 вересня.Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що темно-синій Volkswagen на іноземній реєстрації збив 15-річну дівчинку та поїхав з місця події. Очевидці розповіли поліцейським, що унаслідок зіткнення бік авто деформувався. Поліція оголосила план «Перехоплення», на пошук авто орієнтували патрулі кількох районів.

Невдовзі надійшла інформація від колег, що розшукувані їдуть до села Великі Лази, тому поліція інформувала про це прикордонників. Патрульні, оперативники та слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції та ГУНП у співпраці з Чопським прикордонним загоном затримали при спробі перетину кордону двох іноземців, молодих  чоловіка та жінку, яким по 22 роки. Він – громадянин Німеччини, вона – Держави Ізраїль. Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого».

ДТП на Закарпатті

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, закарпаття
В тему