18 Вересня 2018
Новини

Відома українка вдруге стала мамою

Відома українка вдруге стала мамою

Телеведуча Катя Павлюченко, відома глядачам завдяки роботі у проектах «Дешево і сердито», «Абзац» і «Таємний агент» на Новому каналі вдруге стала мамою.

Радісною новиною вона поділилася у на своїй сторінці у Instagram.

Малюк з'явився на світ 16 вересня в одній з приватних клінік. Хлопчика назвали Левом. Синочок народився вагою у 3700 кг.

«"Неділя – ідеальний день, щоб прикрасити життя Собою", – вирішив мій Лео і з'явився на світ. Відтепер Я мама двох синів... і це так надихає», – написала телеведуча.

«Другі пологи пройшли так легко, ніби зовсім не народжувала. Як і минулого разу, моєю незамінною підтримкою був чоловік, який був присутній на пологах. В перший раз йому довелося несолодко, так само як і мені, м'яко кажучи. А в цей ми і жартували, і пили чай в пологовому залі, і стали двічі батьками, будучи в доброму гуморі», – розповіла Катя сайту «novy.tv».

До слова, ведуча закликає всіх народжувати:

«Дівчата, не бійтесь народжувати! Талія після пологів існує. Навіть після других. На цих фото дві Я, вони зроблені з різницею в добу. На першій світлині я вчора, їду до пологового, на другому фото – я сьогодні, гуляю пологовим, доки мій вчорашній животик, вагою 3700, дивиться свої солодкі сни» – написала Павлюченко на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Тарабарова порадувала фанатів новим фото синочка

Катя Павлюченко фото Instagram

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, катя павлюченко, діти
В тему